Per 1 januari 2015 is de werkkostenregeling voor elke onderneming met personeel van toepassing. Door de invoering van deze regeling kunnen werkgevers maximaal 1,2% van het totale fiscale loon (de vrije ruimte) aanwijzen als onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor de werknemers.

Over het bedrag boven de vrije ruimte betalen werkgevers 80% eindheffing. De regeling kent gerichte vrijstellingen en nihilwaarderingen, die niet ten koste gaan van de vrije ruimte. Ook is er een nieuwe manier voor het waarderen van loon in natura. De belangrijkste aspecten worden in deze e-workshop behandeld.

E-workshop Werkkostenregeling

149,00

Vrijgesteld van BTW
Gratis verzending binnen 1-3 werkdagen
IFK beoordelingen
klantbeoordeling

9.3/29

Productbeschrijving

Over E-workshop Werkkostenregeling

Over E-workshop Werkkostenregeling

U kunt op elk gewenst moment online aan de slag met de inhoud van deze praktijkgerichte e-learningmodule. Hierbij wordt de studiestof afgewisseld met toetsvragen en casuïstiek. Vanaf het moment dat u de inloggegevens ontvangt, heeft u drie maanden toegang tot deze e-workshop. (6 uur zelfstudie)

Doelgroep

Deze e-workshop is geschikt voor belastingadviseurs, accountants en financieel adviseurs die zich bezighouden met advisering op het gebied van de werkkostenregeling.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Het niveau van de e-workshop is HBO.

Onderwerpen

  • Wat houdt de werkkostenregeling in
  • Welke vergoedingen/verstrekkingen zijn er onder de werkkostenregeling
  • Wat zijn intermediaire kosten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.