Op 1 oktober 2012 is de nieuwe BV-wetgeving (Flex-BV) in werking getreden. Sindsdien hoeft er bijvoorbeeld bij de oprichting van een BV geen € 18.000 meer te worden gestort. Ook is er vanaf dat moment een grotere flexibiliteit met betrekking tot het uitgeven van nieuwe soorten aandelen.

E-workshop Flex-BV

149,00

Vrijgesteld van BTW
Gratis verzending binnen 1-3 werkdagen
IFK beoordelingen
klantbeoordeling

9.3/29

Productbeschrijving

Over E-workshop Flex-BV

Over E-workshop Flex-BV

U kunt op elk gewenst moment online aan de slag met de inhoud van deze praktijkgerichte e-learningmodule. Hierbij wordt de studiestof afgewisseld met toetsvragen en casuïstiek. Vanaf het moment dat u de inloggegevens ontvangt, heeft u drie maanden toegang tot deze e-workshop. (5 uur zelfstudie)

Doelgroep

Deze e-workshop is geschikt voor belastingadviseurs, juristen, accountants en financieel adviseurs die zich bezighouden met advisering op het gebied van BV’s.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Het niveau van de e-workshop is HBO.

Onderwerpen

  • De basis van het BV-recht (en dan met name met betrekking tot het kapitaal, het vermogen, de oprichting van de BV en de aansprakelijkheid van de BV)
  • De juridische wijzigingen die voortvloeien uit dit nieuwe BV-recht (waaronder de invloed van de wijzigingen op de op 1 oktober 2012 bestaande BV’s)
  • De belangrijkste fiscaalrechtelijke gevolgen van de invoering van het nieuwe BV-recht
  • De belangrijkste gevolgen van het nieuwe BV-recht voor de jaarrekening

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.