De zelfstudie Wft PE Consumptief Krediet sluit naadloos aan op de toetstermen die zijn opgesteld door het CDFD. Elke module start met een aantal examengerichte toetsvragen met feedback en aansluitend studieadvies.

  • Actualiteiten PE Adviseur Consumptief Krediet 2017
  • Actualiteiten PE Adviseur Basis 2017
  • Oefenexamenvragen met feedback en studieverwijzing
  • Ondersteuning van docent, altijd per mail een vraag stellen

Met onze slaaggarantie krijgt u onbeperkt toegang tot de online leeromgeving totdat u bent geslaagd. U kunt het materiaal online bestuderen en uw studievoortgang gemakkelijk bijhouden.

Zelfstudie Wft PE Consumptief Krediet

49,00

Wissen
Vrijgesteld van BTW
Gratis verzending binnen 1-3 werkdagen
IFK beoordelingen
klantbeoordeling

9.3/29

Productbeschrijving

Over Wft PE Consumptief krediet

Algemeen

Wanneer u houder bent van een geldig (gehouden) oud WFT-(deel)diploma (of een daaraan gelijkgesteld diploma) en u wilt een nieuw WFT-diploma verkrijgen, kunt u een aanvullend examen afleggen, het zogeheten PE-examen.

Middels dit examen wordt het verschil getoetst tussen het oude en het nieuwe WFT-vakbekwaamheidsbouwwerk, in combinatie met de PE-actualiteiten van de afgelopen periode.

Het is mogelijk om het PE-examen Consumptief krediet tot 1 januari 2017 af te leggen. Middels de omwisselactie ontvangt u een nieuw WFT-diploma.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor de financieel adviseur die in het bezit is van een geldig (gehouden) oud WFT (deel)-diploma of een daaraan gelijkgestelde diploma en wil beschikken over het WFT-diploma Adviseur Consumptief krediet.

Topmodule

PE-examens zijn per beroepskwalificatie opgesteld. Het PE-examen is gericht op de zogeheten ‘topmodule’ en toetst de kennis, competenties, vaardigheden en professioneel gedrag van de lagere module(s) gelijktijdig mee.

Hierdoor bent u tevens gekwalificeerd voor onderliggende WFT module(s), mits u in het bezit bent van het oude (gelijkgestelde) WFT (deel)-diploma van de onderliggende module(s) en deze met PE geldig heeft gehouden. Klik hier om te bekijken welke module(s) u dient te behalen

Studiemateriaal Wft PE Consumptief Krediet

Theoriesyllabus

Het studieboek behandeld de toetstermen van alle onderdelen (Kennis/Begrip en Vaardigheden/Competenties) die zijn opgesteld voor het examen PE Adviseur Consumptief Krediet 2017.

Toetsvragen

U start met een aantal examengerichte oefenvragen voor de onderdelen kennis, begrip, competenties en vaardigheden. Bij de antwoorden op deze oefenvragen staat aangegeven op welke theorie zij betrekking hebben. Het resultaat zal zijn dat u doelgerichter en efficiënter kunt studeren.

Zelfstudie Wft Inkomen IFK

Examen Wft PE Consumptief Krediet

Examen
Het examen wordt digitaal afgenomen en is gebaseerd op de PE-toetstermen en actualiteiten zoals die zijn vastgesteld door het CDFD. U kunt zich inschrijven voor het examen Wft PE Consumptief Krediet via onze website.

Inhoud examen
Het examen bestaat uit 20 vragen, verdeeld over verschillende onderdelen:

  • vragen over kennis en begrip: 14 vragen (1 punt per vraag)
  • vragen over vaardigheden en competenties: 6 vragen (2 punten per vraag)

Het examen duurt 60 minuten.

Oefenexamenvragen
Wanneer u behoefte heeft om meer te oefenen, kunt u bij IFK oefenexamenvragen kopen.

Deze oefenvragen geven u een goede indruk geven van de vragen die u op het CDFD-examen kunt verwachten.

Diploma
Na het behalen van dit examen ontvangt u het certificaat PE Consumptief krediet.

U kunt dit certificaat, samen met de benodigde geldig (gehouden) oud WFT-(deel)diploma’s of daaraan gelijkgestelde diploma’s, inwisselen voor een nieuw WFT-diploma Adviseur Hypothecair krediet.

De houder van het diploma Adviseur hypothecair krediet ontvangt tevens het diploma Adviseur consumptief krediet als de adviseur eveneens in het bezit is van een van de betreffende onderliggende (gelijkgestelde) diploma’s.