Wie zijn wij

Het IFK is een onafhankelijke dienstverlenende organisatie. Onze missie is uw beste partner voor kennisontwikkeling en -overdracht te zijn.

Om deze missie op een zo goed mogelijke manier in te vullen, werken bij het IFK professionals op tal van terreinen. Daarbij beschikken wij over een brede vakinhoudelijke kennis op het gebied van financiering, fiscaliteit, pensioenen, sparen en beleggen, recht, sociale zekerheid en (zorg)verzekeringen. Meer dan 50 specialisten werken voor ons als docent en/of co-auteur. Hierbij maken zij gebruik van hun theoretische kennis en ruime ervaring in de dagelijkse praktijk. Naast vakinhoudelijke kennis beschikt IFK over technische kennis om digitale kennisoverdracht te faciliteren, zoals het bouwen van uw e-learningomgeving of uw website. Het IFK werkt nauw samen met toonaangevende partijen, waaronder opleidingsinstituten, uitgeverijen, hogescholen en ontwikkelaars van digitale leeromgevingen.

De beschikbare kennis wordt ingezet voor het ontwikkelen van opleidingsmateriaal en publicaties zoals syllabi, oefenmaterialen, presentaties, e-workshops en naslagwerken. We bieden deze stukken op papier en digitaal aan. Het opleidingsmateriaal kan op aanvraag worden aangepast aan uw wensen.