Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 10:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, de verzendatum kan variëren tussen 1 tot 3 werkdagen nadat de bestelling is geplaatst. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  • De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.
  • Levertijden zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland gelden andere tarieven en kunt u het beste contact met ons opnemen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Zodra het pakket is aangemeld bij PostNL ontvangt u een verzendbevestiging van ons met ‘Track & Trace’ code. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.